Close Menu

Werken bij Zilt aan Zee

| Vanaf 15 jaar | Keukenkanjers | Terrastoppers | Schep-Sjouw-Sop Talenten | 

Meet & Greet 2019

Meld je nu aan

 

Keuken-Kanjers: Je assisteert onze Chef-kok & Sous Chef bij de dagelijkse gang van zaken & het voorbereiden van de Mise & Place. Tijdens de vele BBQ -events ben jij samen met je collega onze BBQ - master. Interne opleiding is natuurlijk mogelijk.

Heb je nog geen ervaring?..geen paniek! Dan begin je eerst in de spoelkeuken.

Terras-Toppers: Bij ons op het terras loop je zelfstandig je eigen wijk, je neemt de bestellingen op via je hand computer. Jij en je collega's zorgen ervoor dat de bestellingen weggebracht worden. Hierbij verwachten wij een redelijke horeca ervaring, stressbestendigheid & logisch inzicht. Je bent als het ware de gastvrouw-heer van je eigen gedeelte van het restaurant, zowel binnen of buiten.

Naast de reguliere daggasten op het terras hebben wij natuurlijk ook events zoals vegaderingen, bruiloften en diners.

Heb je nog geen ervaring?..geen paniek! Dan begin je eerst als loper: tafeltjes schoonmaken, drankjes wegbrengen etc. Natuurlijk zorgen wij voor een gedegen interne opleiding met genoeg begeleiding en sturing.

Barmannen & Vrouwen: Bij onze bar kan het echt spoken en is het vol dynamiek! Ervaring is dan ook vereist.

Team strandrestaurant Zilt aan Zee werken op het strand

 

Schep-Sjouw & Soptalent: Vind je het leuk om lekker buiten bezig te zijn, bijvullen van de bars of helpen in de spoelkeuken, klaarzetten van het terras of de zaak ombouwen voor een groot feest?? Dat talent is zeer onmisbaar bij ons!

Kids entertainment: Vind je het leuk om met kinderen een middagje te knutselen of een strandjutter middag te organiseren?  Misschien doe je al iets met je opleiding met kinderen of een sport gerichte opleiding, dan ben jij ons aanspreekpunt in die middagchaos.

 

Vul het formulier gauw in en hopelijk spreken we elkaar snel!

 

Contact

* Velden met een sterretje zijn verplicht

Volg ons op Instagram