Close Menu

Strandrestaurant

 

In de afgelopen 10 jaar heeft Zilt aan Zee zich weten te onderscheiden van een strandtent naar een strandrestaurant.

Alle dagen open voor lunch, Vrij- Zat & Zondag ook diner

 

Lunch boerenlandbrood carpaccio met glas rosé bij strandrestaurant Zilt aan Zee

Dagen worden langer, de zon laat zich vaker zien, na het werk nog even lekker naar het strand...

Natuurlijk weer diverse zeer gewaarderde bekende Zilt aan Zee gerechten zoals onze Zilt aan Zee salade & Brioche bol met Pulled Chicken.

Al onze sausen/dressings en soepen zijn authentiek en van eigen bodem. Bekend staan wij om de dip bij het oerbrood dit blijft echt het geheim van de chef.

Eigenaar, Fred van Beusekom is regelmatig op het water te vinden om zeebaars en kabeljauw te vangen. Dit ziet u vanzelf dan op onze borden verschijnen als Catch of the Day

 

Openingstijden; Wij zijn alle dagen geopend vanaf 10.00 voor lunch of gewoon lekker te loungen.

Vrijdag, Zaterdag & Zondag ook Diner! Tafel reserveringen alleen telefonisch

Bekijk de menukaart

 

 Zo

Volg ons op Instagram