Close Menu

Strandrestaurant

 

In de afgelopen 10 jaar heeft Zilt aan Zee zich weten te onderscheiden van een strandtent naar een strandrestaurant.

Maan-, Dins- & Woensdag alleen lunch ...  vanaf Donderdag 29 Maart nieuwe Zomer kaart alle dagen lunch & diner

 

Lunch boerenlandbrood carpaccio met glas rosé bij strandrestaurant Zilt aan Zee

Dagen worden langer, de zon laat zich vaker zien, na het werk nog even lekker naar het strand...

Natuurlijk weer diverse zeer gewaarderde bekende Zilt aan Zee gerechten zoals onze Zilt aan Zee salade & Brioche bol met Pulled Chicken. Nieuw op de kaart een prachtige Bouillabaise geservereerd met Gruyère, rouille & croutons.

Tijdens diner kunnen we gelukkig weer een prachtige ZeeTong serveren. Een nieuwkomer dit jaar is de Oriental Chicken, langzaam gegaard Supreme kippenborst met Paksoi, shi-take & sesamzaad.

Al onze sausen/dressings en soepen zijn authentiek en van eigen bodem. Bekend staan wij om de dip bij het oerbrood dit blijft echt het geheim van de chef.

Eigenaar, Fred van Beusekom is regelmatig op het water te vinden om zeebaars en kabeljauw te vangen. Dit ziet u vanzelf dan op onze borden verschijnen als Catch of the Day.

Onze lunch- en dinerkaart geven u en uw gasten ruim voldoende keuze.

 

 

 

Openingstijden; Wij zijn alle dagen geopend vanaf 10.00 voor lunch of gewoon lekker te loungen.

Vanaf Donderdag 29 Maart nieuwe kaart en ook alle dagen Diner!  

 Zomerkaart 
 

 

Volg ons op Instagram

Volg ons op Facebook


Like ons op Facebook