Close Menu

Strandrestaurant

 

In de afgelopen 9 jaar heeft Zilt aan Zee zich onderscheiden van een strandtent naar een strandrestaurant.

Alle dagen open voor Ontbijt, Lunch & Diner

 

Lunch boerenlandbrood carpaccio met glas rosé bij strandrestaurant Zilt aan ZeeDit seizoen op onze nieuwe kaart de Flat Iron Steak! Speciaal geselecteerde Black Angus Runderen zorgen voor een diepe smaak en zachte structuur  van deze prachtige echte Americaanse steak.

Onze Chef heeft weer zijn beste gedaan voor de niet vlees / vis liefhebbers onder onze gasten met o.a. Traditionele Tabouleh.

Al onze sausen/dressings en soepen zijn authentiek en van eigen bodem. Bekend staan wij om de dip bij het oerbrood dit blijft echt het geheim van de chef.
 

Eigenaar, Fred van Beusekom is regelmatig op het water te vinden om zeebaars en kabeljauw te vangen.Zodra de zomerschol op maat is serveren wij u een prachtige in roomboter gebakken hele schol.

Onze Ontbijt, lunch- en dinerkaart geven u en uw gasten ruim voldoende keuze.

 

Openingstijden; Wij zijn alle dagen geopend vanaf 10.00 voor Ontbijt, Lunch &  Diner of gewoon lekker te loungen.

 

 

                                                                                                  Zomerkaart 2017

 

                       

 

Volg ons op Instagram

Volg ons op Facebook


Like ons op Facebook