Close Menu

Strandrestaurant

 

In de afgelopen 10 jaar heeft Zilt aan Zee zich weten te onderscheiden van een strandtent naar een strandrestaurant.

Maandag tm Vrijdag lunch. Zaterdag en Zondag Lunch & Diner

 

Lunch boerenlandbrood carpaccio met glas rosé bij strandrestaurant Zilt aan Zee

 

Onze Chef heeft weer zijn beste gedaan om zoveel mogelijk karakteristieke gerechten op de kaart te laten. Zoals bv onze Ossenhaas Carpaccio & Geitenkaas Salade.

Al onze sausen/dressings en soepen zijn authentiek en van eigen bodem. Bekend staan wij om de dip bij het oerbrood dit blijft echt het geheim van de chef.

Eigenaar, Fred van Beusekom is regelmatig op het water te vinden om zeebaars en kabeljauw te vangen.

Deze winter hebben wij vast de Roodbaars op de kaart staan. Maar buitenom de kaart serveren wij regelmatig ook bv Tong of Kabeljauw.

Onze lunch- en dinerkaart geven u en uw gasten ruim voldoende keuze.

 

 

 

 

Openingstijden; Wij zijn alle dagen geopend vanaf 10.00 voor lunch of gewoon lekker te loungen.

Maandag tm vrijdag serveren wij alleen lunch. Zaterdag en Zondag ook diner.

 

 

 

                                                                 Winterkaart 2017-2018

                       

 

Volg ons op Instagram

Volg ons op Facebook


Like ons op Facebook